Johan Boskamp ziet dat Rode Duivels overklast werden en is hard: "Het was pijnlijk om te zien"

Johan Boskamp ziet dat Rode Duivels overklast werden en is hard: "Het was pijnlijk om te zien"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Rode Duivels konden donderdag een scheve situatie nog helemaal omdraaien tegen Italië. Nadat Lorenzo Pellegrini een rode kaart pakte, konden Trossard en De Cuyper een 2-0 achterstand ombuigen naar een gelijkspel.

België nam het donderdagavond op tegen Italië in de Nations League. Nadat de Rode Duivels al snel 2-0 op achterstand kwamen, leek het een zeer moeilijke wedstrijd te worden.

Tot Lorenzo Pellegrini plots een rode kaart pakte. Maxim De Cuyper maakte er voor rust nog 2-1 van. Trossard kon uiteindelijk voor het gelijkspel zorgen in de tweede helft.

"Nou, bij de bond mogen ze toch een bloemetje sturen naar die Pellegrini", begint Johan Boskamp bij Het Belang van Limburg. "Met zijn domme overtreding heeft hij de Belgen gered van een verschrikkelijke afgang. Tot dan leek het op een slachtpartij uit te draaien."

Boskamp zag ook dat de Rode Duivels overklast werden op het veld bij de Italianen. "Het was pijnlijk om te zien. Overal op het veld kwamen ze niet één, maar twee of drie stappen te laat."

"Elke keer als de Italianen vooruit speelden was het gevaarlijk. Het stond helemaal verkeerd. Niemand leek nog te weten wat ie moest doen", besluit hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nations League A

Nieuwste reacties