Opvallende details over verbreking contract Ruud Vormer bij Zulte Waregem uitgelekt

Opvallende details over verbreking contract Ruud Vormer bij Zulte Waregem uitgelekt
Foto: © photonews
Word fan van Zulte Waregem! 789

Ruud Vormer tekende een contract van twee seizoenen bij Zulte Waregem. Voor dit seizoen had hij normaal nog een contract.

Ruud Vormer besliste deze zomer om het tweede jaar van zijn lopende contract bij Zulte Waregem niet meer uit te doen. Hij voelde zelf geen meerwaarde meer te kunnen zijn voor Essevee.

“Ik heb Ruud Vormer leren kennen als een gróte meneer! Bij zijn komst geloofde Ruud dat hij nog een meerwaarde had kunnen betekenen voor Zulte Waregem”, vertelt gewezen CEO Eddy Cordier aan de Krant van West-Vlaanderen.

De CEO nam deze zomer samen met Ruud Vormer afscheid van de club. Al moest wel nog de financiële afhandeling van het contract van de Nederlander gebeuren.

“Hij lag afgelopen zomer nog wel een jaar onder contract. Zijn makelaar heeft dan geprobeerd dat contract te beëindigen met een minnelijke schikking, maar Ruud heeft mij meteen gebeld: ben ik niet akkoord mee!”

De repliek van Vormer was knap, zo vindt Cordier. “Ik heb het gevoel de club te weinig te kunnen geven, leg de verbreking maar klaar, ik kom af om ze af te tekenen, ik moet geen cent meer hebben. Hij heeft ze niet eens nagelezen, tekende en bedankte me. Een héle grote meneer!”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties