Miserie voor Thorsten Fink: sterkhouder valt geblesseerd uit tijdens interland

Miserie voor Thorsten Fink: sterkhouder valt geblesseerd uit tijdens interland
Foto: © photonews
Word fan van KRC Genk! 2010

Geen goed nieuws voor trainer Thorsten Fink van KRC Genk. Een van zijn spelers viel geblesseerd uit tijdens de interlandbreak.

KRC Genk staat op het moment van deze tweede interlandbreak van het seizoen op kop van de rangschikking in de Jupiler Pro League. Niet slecht met een nieuwe trainer en heel wat nieuwe spelers aan boord.

Al heeft een interlandbreak ook altijd het gevaar in zich van een blessure bij één van de sterkhouders. Middenvelder Nikolas Sattlberger viel bij de Oostenrijkse beloften geblesseerd uit. Hij heeft last van de enkel.

Sattlberger speelde vrijdagavond met Oostenrijk tegen Slovenië, maar moest nog voor het half uur de strijd staken. Veel details zijn er niet bekend over zijn blessure. Volgens Het Belang van Limburg zal een scan de nodige informatie moeten geven.

De beloften van Oostenrijk speelden uiteindelijk 1-1 gelijk tegen Slovenië. Door dat gelijkspel zijn Sattlberger en zijn landgenoten uitgeschakeld voor het EK van volgende zomer.

Het is uitkijken of Sattlberger speelklaar zal geraken voor de wedstrijd van KRC Genk van volgend weekend. Zondag staat de Limburgse derby tegen STVV op het programma.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties