Nations League: Haaland en Nusa krijgen pak slaag van Oostenrijk, Engeland herpakt zich na nederlaag tegen Griekenland

Sensatie in de Nations League op zondag. Engeland kon met 1-3 winnen van Finland terwijl Oostenrijk uitpakte door met 5-1 te winnen van Noorwegen.

Ook op zondag werden er enkele Nations League-wedstrijden afgewerkt. Engeland nam het tegen Finland op na eerder op de week verrassend te verliezen van Griekenland met 1-2.

Grealish bracht zijn land al snel op voorsprong. In de tweede helft maakten Trent Alexander-Arnold en Declan Rice nog doelpunten. Arttu Hoskonen kon uiteindelijk nog voor de 1-3 zorgen, wat later ook de einduitslag werd.

Oostenrijk pakte in eigen huis hard uit tegen Noorwegen. Er werd met 5-1 gewonnen tegen het land van Erling Haaland. De spits stond 90 minuten lang op het veld, net als ex-Genkie Sander Berge.

Antonio Nusa mocht ook starten maar werd  na iets meer dan een uur gewisseld. Hugo Vetlesen bleef bij Noorwegen de hele wedstrijd op de bank zitten.