"Statistieken liegen niet!" Antwerp bulkt van vertrouwen na interlandbreak met verbazingwekkende statistieken

"Statistieken liegen niet!" Antwerp bulkt van vertrouwen na interlandbreak met verbazingwekkende statistieken
Foto: © photonews
Word fan van Antwerp! 2829

Antwerp heeft een goede vorm te pakken. 'The Great Old' won onder leiding van coach Jonas De Roeck vier van hun laatste vier competitiewedstrijden.

Antwerp heeft de laatste tijd een uitstekende vorm. De club haalde twaalf op twaalf in de wedstrijden voor de interlandbreak. Antwerp versloeg Union, Westerlo, Beerschot en Cercle Brugge.

Die twaalf punten waren broodnodig. Voor dat vierluik haalde Antwerp slechts zeven punten uit zes wedstrijden. De mannen van Jonas De Roeck verloren onder meer tegen Anderlecht en Club Brugge.

Nu staat Antwerp wel weer bovenaan op drie punten van leider Genk. Dat hebben ze te danken aan enkele uitblinkers in de selectie. "Statistieken liegen niet", klinkt het op de socials van de club.

Die statistieken zijn ook verbazingwekkend goed. Antwerp is de club die de meeste doelpunten kon maken tot dusver (21), evenveel als Genk. Stamnummer 1 kreeg ook maar zeven tegendoelpunten, het minste van alle clubs uit de Jupiler Pro League.

Revelatie van dit seizoen, Tjaronn Chery, staat bovenaan de topschutterslijst gelijk met Daan Heymans en Tolu Arokodare (zes doelpunten). Daarnaast is spits Vincent Janssen de beste assistgever van de competitie (vijf assists).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties