Aanduidingen scheidsrechters: deze refs fluiten Limburgse en Waalse derby's en de wedstrijd van uw favoriete club

Aanduidingen scheidsrechters: deze refs fluiten Limburgse en Waalse derby's en de wedstrijd van uw favoriete club

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Dit weekend wordt de competitie hervat na de interlandbreak. Op speeldag 11 zijn er ook heel wat belangrijke duels te spelen. De scheidsrechters zijn ondertussen ook bekendgemaakt.

Na de interlands is het weer tijd voor competitievoetbal. In de Jupiler Pro League mogen Beerschot en Anderlecht vrijdag speeldag 11 op gang trappen. Simon Bourdeaud'hui zal deze wedstrijd fluiten terwijl Wesli De Cremer VAR is.

Zaterdagnamiddag neemt Westerlo het thuis op tegen Club Brugge. Hier zal Nicolas Laforge de wedstrijd in goede banen moeten leiden met Lothar D'hondt als VAR. Later op de dag speelt Dender op het veld van Cercle Brugge. Bert Put is hier scheidsrechter en hij wordt geholpen door Quentin Pirard.

Union SG neemt het zaterdag nog op tegen KAA Gent. Nathan Verboomen zal zijn scheidsrechterspak aantrekken terwijl hij door Kevin Van Damme eventueel naar het scherm kan worden geroepen.

Zondagnamiddag spelen Genk en STVV de Limburgse derby. Lawrence Visser zal deze partij fluiten met Nicolas Laforge als VAR. Visser fluit eerder op de week ook al het Nations League-duel tussen Schotland en Portugal.

OHL ontvangt Antwerp verder nog op zondag. Wim Smet mag deze wedstrijd in goede banen leiden met Jan Boterberg die hem vanuit Tubeke kan helpen. Erik Lambrechts mag op zijn beurt de Waalse derby tussen Standard en Charleroi fluiten. Lothar D'hondt is VAR van dienst. KV Mechelen en KV Kortrijk sluiten speeldag 11 af in het AFAS Stadion. Michiel Allaerts is ref in Mechelen en hij zal geholpen worden door Bram Van Driessche die VAR is.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties