De Rode Duivels mogen maandag niet verliezen van Frankrijk: hier is waarom

De Rode Duivels mogen maandag niet verliezen van Frankrijk: hier is waarom
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

België neemt het maandagavond (20u45) op tegen Frankrijk in het Koning Boudewijnstadion. Een zeer belangrijke wedstrijd voor het vervolg van de campagne van de Belgen in de Nations League.

De Rode Duivels hebben weinig indruk gemaakt tijdens hun laatste optredens. Na een mislukt EK, wonnen ze van Israël en verloren ze vervolgens van Frankrijk.

Het gelijkspel tegen Italië, toen België met twee doelpunten achter stond, stelde toch niet echt gerust. De wedstrijd van maandag tegen Frankrijk is van cruciaal belang.

De Rode Duivels moeten een nederlaag vermijden om te hopen op een goed verder verloop in de Nations League. Ze staan namelijk op de 3e plaats in de groep, met 4 punten uit 3 wedstrijden.

Frankrijk staat 2e met 6 punten, Italië staat bovenaan met 7 punten. Bij een nederlaag wordt het bijna onmogelijk voor onze Duivels om op de 2e plaats in de groep te eindigen.

Herinner u er ook aan dat als België eindigt op de 3e plaats in de groep, het play-offs zal spelen om niet te degraderen naar de League B. "Ja, ik geloof nog steeds in de tweede plaats", vertelde Domenico Tedesco nog op zijn persconferentie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Volg België - Frankrijk live op Voetbalkrant.com vanaf 20:45.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nations League A

Nieuwste reacties