Hans Vanaken onthult welk gevoel hij had bij Scott Parker en Ronny Deila

Hans Vanaken onthult welk gevoel hij had bij Scott Parker en Ronny Deila
Foto: © photonews
Word fan van Club Brugge! 5783

Hans Vanaken is de sterkhouder bij Club Brugge. Hij zag de voorbije seizoenen heel wat trainers komen en gaan.

Club Brugge heeft de voorbije jaren heel wat trainers versleten. Blauwzwart trok geregeld met ups en downs door de competitie. Dat geldt niet in het minst ook voor de coaches.

Als je het lijstje bekijkt, dan ziet Hans Vanaken maar één echte miscast tussen alle trainers waarmee hij in het Jan Breydelstadion moest samenwerken.

“De enige met wie het stroef liep, was Scott Parker”, vertelt de kapitein van Club Brugge aan HUMO. “Hij had een duidelijk idee van hoe hij wilde voetballen, en dat illustreerde hij met beelden van zijn vorige ploegen.”

Maar veel leverde dat niet op. De Engelsman moest al heel snel weer vertrekken. “Alleen, het werkte niet: we wonnen amper wedstrijden. Volgens mij kende hij de Belgische competitie niet goed genoeg.”

Ronny Deila noemt Vanaken hoe dan ook geen miscast. “Bij hem heb ik altijd het gevoel gehad dat het wel goed zou komen. Als de resultaten tegenvallen, wordt er altijd naar de trainer gekeken. Soms ten onrechte: ook wij, de spelers, hadden beter kunnen doen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties