Makelaar Club Brugge-speler zet de puntjes op de i over transfer: "Bedoeling is om zo hoog mogelijk te gaan"

Makelaar Club Brugge-speler zet de puntjes op de i over transfer: "Bedoeling is om zo hoog mogelijk te gaan"

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Maxim De Cuyper, de 23-jarige vleugelverdediger van Club Brugge, beleefde tijdens de Nations League-wedstrijd tegen Italië een hoogtepunt in zijn carrière door zijn eerste doelpunt voor de Belgische nationale ploeg te scoren. Zijn prestaties gaan niet onopgemerkt voorbij.

Dankzij zijn vrije trap hielp hij België terug te komen van een 2-0 achterstand naar een 2-2 gelijkspel. “Maxim is trots dat hij voor zijn land speelt, maar het belangrijkste blijft het resultaat", aldus Axel Vergeylen, De Cuypers makelaar, bij het Italiaanse Numero Diez.

De Cuyper krijgt steeds meer kansen van bondscoach Domenico Tedesco, die veel vertrouwen heeft in zijn kwaliteiten. Volgens Vergeylen is dat precies waar De Cuyper naar streeft.

“De ambitie is om de nummer één keuze op zijn positie te worden bij de Rode Duivels", zegt Vergeylen. Met zijn prestaties bij zowel Club Brugge als België bewijst De Cuyper dat hij klaar is om een sleutelrol te vervullen.

Vergeylen benadrukt echter dat De Cuyper gefocust blijft op zijn huidige club, terwijl hij rustig toewerkt naar een volgende stap in zijn carrière. “Je moet stap voor stap gaan. Eerst presteren bij Brugge en dan, op het juiste moment, doorgroeien naar een topclub. Het doel is om zo hoog mogelijk te eindigen", aldus Vergeylen.

De aanvallende kwaliteiten van de jonge vleugelverdediger zijn hierbij van groot belang. De sterke prestatie tegen Italië heeft de aandacht van grote clubs gewekt, ook buiten België. “Maxim trekt veel interesse, ook uit Italië. De Serie A is zeker een mooie competitie, maar om namen te noemen is nog te vroeg", besluit Vergeylen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Volg België - Frankrijk live op Voetbalkrant.com vanaf 20:45.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties