Frans international riskeert jaar cel voor aanranding

Frans international riskeert jaar cel voor aanranding
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De rechtbank in Nice heeft dinsdag zijn vordering bekendgemaakt tegen de Franse international Wissam Ben Yedder. Hij staat terecht voor aanranding.

De feiten dateren van 6 september. De 34-jarige Franse international Wissam Ben Yedder zat op een parkeerplaats net buiten Monaco in zijn wagen te drinken.

Hij raakte aan de praat met een groepje jongeren dat er rond hing. Hij sprak er ook een jonge vrouw van 23 jaar aan, die hij in de wagen lokte.

Het 23-jarige slachtoffer verklaarde achteraf dat ze “uit angst” in de wagen van de voetballer gestapt was. Daar maakte hij de nodige avances.

Hij zou de dij van de vrouw gestreeld hebben, maar zij duwde hem weg. Ben Yedder masturbeerde, met de andere hand probeerde hij een weg te banen om de vrouw te kussen.

De vrouw slaagde erin uit de wagen te vluchten en de politie te verwittigen. De voetballer zegt zich niks te herinneren van de feiten, maar bood zijn excuses aan.

De rechtbank in Nice heeft een celstraf van een jaar gevraagd, met achttien maanden probatie-uitstel. De uitspraak volgt op 12 november.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties