Zulte Waregem mikte op spits die nu JPL speelt: "Logisch dat dit niet doorging"

Zulte Waregem mikte op spits die nu JPL speelt: "Logisch dat dit niet doorging"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Zulte Waregem wil dit seizoen de promotie pakken in de Challenger Pro League. Daarvoor werden deze zomer enkele gerichte versterkingen gezocht.

Afgelopen winter trok Adriano Bertaccini naar STVV. Sinds de komst van Felice Mazzu als nieuwe hoofdtrainer bloeit hij helemaal open op Stayen.

De samenwerking tussen de inwoner van Charleroi en de trainer verloopt gigantisch goed. “Niet omdat hij uit Charleroi komt, maar omdat we al eerder hebben samengewerkt en het goed met elkaar kunnen vinden”, klinkt het in La Capitale.

Bertaccini heeft alleszins geen spijt van zijn transfer. “Dat ik pas op het einde van de wintertransferperiode, op 1 februari, heb getekend, komt omdat de onderhandelingen aansleepten.”

Nochtans had hij ook richting andere oorden kunnen trekken. “Zulte Waregem. Er waren contacten in het begin, maar die werden daarna minder, ik denk vanwege de transfersom die RFC Luik eiste.”

Dat het niet lukte, heeft volgens Bertaccini een duidelijke reden. “Het is logisch: een Challenger Pro League-club zou geen speler kopen voor meer dan een miljoen euro.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties