Genk én STVV warmen hun supporters nu al op met leuke actie

Genk én STVV warmen hun supporters nu al op met leuke actie

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Dit weekend staat er opnieuw een Limburgse derby tussen STVV en KRC Genk op het programma. Voor beide ploegen een belangrijk duel en ook voor de supporters is dat zeker en vast het geval. Zij worden stilaan echt klaargestoomd.

Een duel tussen KRC Genk en STVV is altijd een beetje speciaal. En dat is niet anders deze week. Beide ploegen kunnen de punten dan ook goed gebruiken en dus staat er druk op de ketel.

De wedstrijd zelf wordt gespeeld op zondag 20 oktober om 13.30 uur in de namiddag, maar in de aanloop naar dat duel wordt er nu al volop voorbereid. Ook de supporters krijgen daarbij een rol.

Zij zullen hun fanions uiteraard ten volle aanmoedigen zondag, maar ze doen dat ook een dagje eerder. Beide teams organiseren namelijk een open training voor hun fans.

Zaterdag kunnen de fans van STVV én van Genk naar de open training gaan kijken van hun spelers. Op die manier kunnen ze de boel nog eens extra op scherp zetten in aanloop naar de derby.

Er mag verwacht worden dat ook de supporters zelf met een aantal leuke acties naar die open training zullen komen om zo het vuur ook in de spelers extra aan te wakkeren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Volg KRC Genk - STVV live op Voetbalkrant.com vanaf 13:30 (20/10).

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties