Ook Club Brugge kent nu zijn straf na wangedrag van fans tijdens Champions League-wedstrijd

Ook Club Brugge kent nu zijn straf na wangedrag van fans tijdens Champions League-wedstrijd
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na KAA Gent, kent nu ook Club Brugge zijn straf voor het wangedrag van een aantal supporters tijdens hun Europese uitwedstrijd. Blauw-zwart moet ook een boete betalen, maar wel minder dan de Buffalo's.

Een aantal Belgische fans hebben zich enkele weken geleden zeker niet populair gemaakt in Europa. Supporters van Anderlecht gooiden met stoeltjes naar de fans in het vak onder hen op verplaatsing bij Real Sociedad.

Tijdens Chelsea-KAA Gent zouden bezoekende fans ook stoeltjes hebben beschadigd en met objecten hebben gegooid naar Chelsea-supporters. Daarvoor moeten de Buffalo's een boete van 40.000 euro betalen aan de UEFA.

Maar ook tijdens Sturm Graz-Club Brugge liep niet alles zoals gepland. Na afloop werden er vuurpijlen richting het veld geworden, daar tilt de UEFA normaal zwaar aan.

Er werd ook opnieuw een Kühnen-groet gebracht door een fan. Voor de vuurpijlen moet blauw-zwart nu een boete van 15.000 euro betalen, weet Het Laatste Nieuws.

Zaterdag neemt Club Brugge het op tegen KVC Westerlo. De West-Vlaamse club zal het naar alle waarschijnlijkheid zonder een aantal sterkhouders moeten stellen. Zo is Nilsson hoogst onzeker. Ook Skov Olsen en Ordonez zijn twijfelachtig.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Volg Westerlo - Club Brugge live op Voetbalkrant.com vanaf 16:00 (19/10).

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties