Sinan Bolat laat zich uit over Westerlo-fans die hem op de korrel namen na serieuze blunder

Brandon Morren vanuit 't Kuipje
| 4 reacties
Sinan Bolat laat zich uit over Westerlo-fans die hem op de korrel namen na serieuze blunder
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KVC Westerlo verloor zaterdagnamiddag met 1-2 van Club Brugge. De twee tegendoelpunten kwamen allebei voort uit geklungel in de verdediging.

Na vier minuten spelen kreeg Sinan Bolat een schot van Jorne Spileers recht op zich af. Toch kon hij de bal niet pakken en zag hij het leer achter zich in doel verdwijnen.

Na afloop nam Bolat de tijd om meer uitleg te geven. "Ik ga geen enkele verantwoordelijkheid uit de weg. Tuurlijk ben ik kwaad op mezelf, het zou maar erg zijn als ik dat niet was", begon hij.

Fans van Club Brugge begonnen hem uit te dagen, maar ook een hele hoop thuisfans lieten hun ontevredenheid blijken. "Ik ben 36 jaar. Het interesseert mij niks wat er gezegd of geroepen wordt."

"Ze hebben dat recht hè. Als ik een fout maak hebben ze het recht om te roepen, maar als ik een goede wedstrijd speel reageren ze ook op een positieve manier. Het werkt in langs twee kanten."

Na afloop ging hij ook niet mee de fans groeten, maar: "dat heeft niets met de fans te maken, dat was gewoon door de teleurstelling." Bolat zal er een nachtje slecht van slapen, maar kan de knop el snel omdraaien. "Het maakt met niet meer zo veel uit wat de fans zeggen. Het is belangrijk dat ik mijn verantwoordelijkheid neem op het veld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties