'4000 Brugse fans naar Milaan, maar Nicky Hayen krijgt slecht nieuws voor cruciaal duel'

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
'4000 Brugse fans naar Milaan, maar Nicky Hayen krijgt slecht nieuws voor cruciaal duel'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge na de zege tegen Sturm Graz toch enigszins zijn zinnen gezet op de Champions League. Het ziet ernaar uit dat blauw-zwart waarschijnlijk wel zonder Gustaf Nilsson zal moeten spelen in Milaan.

De Zweedse aanvaller Gustaf Nilsson zat niet in de selectie van Club Brugge tegen Westerlo. Het doel was om de Zweed te sparen, zodat hij klaar zou zijn voor de Champions League-wedstrijd op dinsdag tegen AC Milan.

Maar dat zou wel eens te kort dag kunnen zijn: Het Laatste Nieuws meldt dat de voormalige Union-speler last heeft van een ontsteking van de achillespees en daardoor ook afwezig zal zijn in San Siro.

Twee opties in de spits

Tegen Westerlo koos Nicky Hayen voor een oplossing in de naam van Romeo Vermant. Die zorgde voor de nodige problemen bij de Kemphanen door veel van positie te wisselen. Zal hij zijn plaats behouden in San Siro?

Dat zou dan ten koste zijn van een steeds minder gebruikte Ferran Jutgla. De Spanjaard wil echter ook graag een kans kregen.

4000 fans naar Milaan

Aan de passie van de Brugse fans zal het alvast niet ligen: 4000 blauw-zwarte supporters worden verwacht in San Siro. Met hetzelfde resultaat als in oktober 2003, toen Club met 0-1 won dankzij een doelpunt van Andrés Mendoza?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties