Club Brugge-speler krijgt kritiek te verduren na slechte partij tegen Westerlo: "Hallucinant"

Club Brugge-speler krijgt kritiek te verduren na slechte partij tegen Westerlo: "Hallucinant"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Club Brugge won zaterdag met 1-2 op het veld van Westerlo. Bolat zag er niet goed uit bij de 0-1 maar ook bij Brugge speelde iemand een povere wedstrijd.

Club Brugge haalde voor aanvang van de wedstrijd in Westerlo slechts 15 op 30, evenveel als de Kemphanen. Bolat kon Brugge een handje helpen door te flateren op het schot van Spileers.

Bolat was niet de enige op het veld die niet goed presteerde. Bij blauw-zwart speelde Onyedika niet zijn beste wedstrijd tegen Westerlo. Hij ontving veel kritiek ondanks de 1-2 winst.

De 23-jarige middenvelder zag er niet goed uit bij de strafschopfase die zorgde voor de aansluitingstreffer van Westerlo. Onyedika speelde de bal te kort terug naar Mignolet die nadien Sayyadmanesh neerhaalde.

"Ruim een maand geleden strooide Dortmund-coach Nuri Sahin nog met lof naar hem. Onyedika was die avond de motor van Club. Híj verdeelde het spel, wat Dortmund ook probeerde. Om dan op Westerlo zó door de ondergrens te zakken? Hallucinant", klinkt het bij Het Laatste Nieuws.

Tegen AC Milan zal de middenvelder uit Nigeria toch uit een ander vaatje moeten tappen. De wedstrijd tegen Westerlo was ondermaats. In San Siro worden deze kleine foutjes afgestraft met grote gevolgen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties