Nieuwe moeilijke avond voor ex-spits Genk: waarom interesse Club Brugge niet zo onlogisch is

Nieuwe moeilijke avond voor ex-spits Genk: waarom interesse Club Brugge niet zo onlogisch is
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KRC Genk en Club Brugge lijken ook dit seizoen grote concurrenten te gaan worden van elkaar in de titelstrijd. De Bruggelingen zouden deze week een geweldige deal willen hebben sluiten. Er valt iets voor te zeggen ...

Iets minder dan twee jaar geleden verkocht Genk Paul Onuachu aan Southampton voor 18 miljoen. Maar de zaak draaide al snel uit op een nachtmerrie met een degradatie naar de tweede klasse.

Invalbeurten bij Southampton

Vorig seizoen herpakte de voormalige topscorer van de Pro League zich met 15 doelpunten in 21 wedstrijden tijdens zijn uitleenbeurt aan Trabzonspor. Ondertussen promoveerden The Saints opnieuw naar de Premier League.

Dit seizoen gaat het opnieuw niet al te goed met Southampton én met Onuachu. Met 1 op 24 staan ze laatste in de competitie, de Nigeriaanse ex-spits van Genk moet het doen met invalbeurten. 

Contract tot juni 2026

Zaterdag werd met 2-3 verloren van Leicester City, Onuachu speelde twintig minuten mee en zag zijn concurrent Archer eerst wél scoren toen hij nog op de bank zat.

Volgens het Turkse medium A Spor was/is Club Brugge geïnteresseerd om hem deze winter weer te lanceren. Ook bij blauw-zwart zijn er in de spits de nodige problemen, al blijft het onwaarschijnlijk dat de Bruggelingen hem in huis zullen kunnen halen. Hij ligt nog tot juni 2026 onder contract.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties