'Real Madrid wil shoppen bij Bayern én Liverpool, Vincent Kompany slaat opmerkelijk terug'

'Real Madrid wil shoppen bij Bayern én Liverpool, Vincent Kompany slaat opmerkelijk terug'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Real Madrid moet het de komende maanden zonder Dani Carvajal doen. De Spaanse landskampioen had meteen een aantal potentiële aanwinsten op het oog, maar Vincent Kompany slaat nu meteen terug.

Dani Carvajal liep twee weken geleden een zware knieblessure op. De ervaren rot van Real Madrid staat zo voor enkele maanden aan de kant. De kans is zelfs heel groot dat hij een kruis mag maken over de rest van het seizoen. 

De Koninklijke was sowieso al van plan om volgende zomer in te zetten op flankverdedigers. Zo mikten ze onder meer op Alphonso Davies van Bayern München én Trent Alexander-Arnold van Liverpool.

Vincent Kompany slaat terug

Beide heren zitten in hun laatste contractjaar en zouden al een mondeling akkoord hebben met Real Madrid. Vincent Kompany zou nu volgens TalkSport de tegenaanval hebben ingezet.

Zo zou Bayern München nu ook de aanval op Trent Alexander-Arnold opnieuw hebben gelanceerd. Ook Barcelona zou overigens interesse hebben in de flankverdediger. De strijd zou dus wel eens heel erg zwaar kunnen worden.

Transfervrije spelers in 2025

Het zou dus wel eens een belangrijke transferzomer kunnen gaan worden. Vanaf januari mogen transfervrije spelers al beginnen spreken met geïnteresseerde clubs en dan kunnen we mogelijk alweer meer weten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties