'RSC Anderlecht klaar om winterkoopje te doen voor JPL-smaakmaker'

'RSC Anderlecht klaar om winterkoopje te doen voor JPL-smaakmaker'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

RSC Anderlecht lijkt klaar om een koopje te doen deze winter. Diverse bronnen laten weten dat er nog steeds interesse is in Abdelkahar Kadri en diens marktwaarde blijft maar dalen ondertussen.

Abdelkahar Kadri lijkt deze winter of komende zomer voor een lagere prijs te vertrekken bij KV Kortrijk dan eerst werd verwacht. Dat meldt onder meer Krant van West-Vlaanderen.

Bod van twee miljoen euro?

De 23-jarige Algerijnse spelmaker hoopt al anderhalf seizoen op een transfer, maar tot dusver kwam nooit de juiste club met het juiste bedrag aankloppen.

Ondertussen is zijn situatie er zeker niet makkelijker op geworden, waardoor zijn marktwaarde steeds lager wordt. En dus ook een transfer aan de juiste prijs.

Wintersolden bij Kortrijk?

RSC Anderlecht is al een tijdje geïnteresseerd en zou nu kunnen profiteren om hem deze winter voor een soldenprijs in huis te halen. Anderlecht zou al eens een bod van twee miljoen euro hebben gedaan.

Dat bod werd geweigerd door Kortrijk. Zij wilden minstens vijf miljoen euro vangen voor de smaakmaker, die steeds minder speelt en nu mogelijk uit de gratie aan het vallen is. Daar zou paars-wit gebruik willen van maken. Mogelijk dat deze winter twee miljoen euro wél voldoende is om hem los te weken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties