Geen enkel goed woord over zijn eigen ploeg in 1A: "Kans dat iemand doorbreekt is nul komma nul"

Geen enkel goed woord over zijn eigen ploeg in 1A: "Kans dat iemand doorbreekt is nul komma nul"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Brecht Dejaegere kwam deze zomer terug naar KV Kortrijk. Hij vertelde toen bij zijn voorstelling dat het jammer is dat er na hem geen enkele jeugdspeler van de Kerels nog doorbrak in het eerste elftal.

Er zijn wel enkele spelers die het idee hadden om dat wel te doen. Neem nu bijvoorbeeld Massimo Decoene. Hij tekende eind april 2023 bij KV Kortrijk een contract als prof voor twee seizoenen.

Het eerste jaar werd hij uitgeleend aan KV Oostende. Deze zomer leek hij zijn droom bij KV Kortrijk waar te maken, maar plots verdween hij naar de B-kern en werd hij uitgeleend aan Lokeren-Temse.

“Nochtans hadden ze mij eerder gezegd dat ze mijn contract zouden verlengen, en verbeteren”, klinkt het bij de Krant van West-Vlaanderen. “Ze vertelden me dat ze heel tevreden waren van mij en dat als ik verder mijn best zou doen, mijn kans misschien wel zou komen.”

Maar dat gebeurde niet. Decoene zag zijn kans aan zijn neus voorbijgaan en volgens hem zal er op die manier nooit iemand een kans krijgen. “Neen, zeker niet. Zoals ik het ervaren heb, is de kans dat er een belofte doorbreekt nul komma nul.”

Decoene kijkt al uit naar wat hij volgende zomer zal doen. “Het is positief dat ik bij Kortrijk transfervrij kan vertrekken. Ik ga dit seizoen verder mijn best doen en dan kijken wat de mogelijkheden zijn: bij Lokeren-Temse blijven of elders naartoe gaan.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties