Het gaat van kwaad naar erger voor speler Standard: geen kansen onder Leko, Club Brugge op de loer

Het gaat van kwaad naar erger voor speler Standard: geen kansen onder Leko, Club Brugge op de loer
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Bij Standard de Liège krijgt Lucas Noubi dit seizoen weinig kansen van coach Ivan Leko. Ook al zijn er een aantal verdedigers buiten strijd. Mogelijk dat er andere ploegen gaan profiteren om hem weg te proberen kapen.

Ivan Leko gaf Lucas Noubi dit weekend niet eens een plaatsje in de selectie. Volgens hem zouden andere jongelingen het beter hebben gedaan om training. Toch lijkt een en ander kapitaalsvernietiging te zijn.

Geen kansen voor Noubi

Dit seizoen kwam de speler nog maar twee keer in actie. Een helft tegen Beerschot en een volledige wedstrijd tegen Union SG. Zes keer zat hij op de bank, drie keer zelfs niet in de selectie. 

De relatie loopt al langer spaak. Lucas Noubi leek afgelopen zomer al klaar om afscheid te nemen bij de Rouches. Twee maanden geleden weigerde hij nog zijn contract te verlengen in de Vurige Stede en dus zijn er kapers op de kust.

Club Brugge op de loer?

De 19-jarige verdediger ligt nog tot midden 2025 onder contract bij de Rouches, maar ziet geen heil in het nieuwe voorstel dat op tafel ligt. Het lijkt dan ook meer dan logisch dat Noubi deze winter of anders komende zomer zal verlaten.

Noubi komt uit de jeugdopleiding van de club en heeft volgens Transfermarkt op dit moment een marktwaarde van 3 miljoen euro. Volgens diverse bronnen zou mogelijk Club Brugge daar willen van profiteren. Dat probeerden ze ook afgelopen zomer al.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties