Genk-speler krijgt lof in Extra Time: "Als Kevin De Bruyne deze bal speelt, dan..."

Robbie Maes
| 0 reacties
Genk-speler krijgt lof in Extra Time: "Als Kevin De Bruyne deze bal speelt, dan..."
Word fan van KRC Genk! 2010

Doelman Hendrik Van Crombrugge was maandagavond te gast bij Extra Time. Genk-spits Tolu kreeg bijzonder veel lof van de analisten na zijn sterke prestatie afgelopen weekend tegen STVV.

Filip Joos wees tijdens de uitzending op de belangrijke rol van coach Thorsten Fink in de ontwikkeling van Tolu. "Fink is begonnen met Tolu superbelangrijk te maken en hem op te hemelen", merkte Joos op.

Van Crombrugge sloot zich aan bij de lof voor zijn ploeggenoot. “Tolu heeft fysiek en in zijn spel grote stappen gezet,” gaf hij aan.

De doelman benadrukte ook het harde werk van de technische staf van Genk, die een grote rol speelde in de vooruitgang van de spits. Volgens Van Crombrugge is de samenwerking tussen Tolu en de staf een succesverhaal dat nu zijn vruchten begint af te werpen.

Naast zijn doelpunt werd ook een schitterende pass van Tolu tijdens de wedstrijd tegen STVV besproken. "Het was een fantastische bal," zei Vanhaezebrouck. "Als Kevin De Bruyne deze bal speelt, dan zeg je 'wauw' en laat je het tien keer opnieuw zien."

De spits zit nu aan zeven doelpunten in de Jupiler Pro League. KRC Genk trekt zondag naar KAA Gent.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties