Jarne Steuckers reageert op boze STVV-fans die hem tijdens de derby viseerden

Jarne Steuckers reageert op boze STVV-fans die hem tijdens de derby viseerden
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

STVV zag afgelopen weekend hoe ex-Kanaries Matte Smets en Jarne Steuckers het opnamen tegen hun ploeg, in het shirt van Racing Genk. Dat viel niet zo goed bij de meegereisde fans.

Tijdens de Limburgse derby werd er regelmatig wel iets gezongen richting Matte Smets en Jarne Steuckers. Geen lieve woorden, maar dat is niet abnormaal volgens Steuckers.

"Ik kan hun kwaadheid zeker begrijpen, dat is normaal in een derby. Ja goed, ik heb de overstap gemaakt naar Genk. Ik begrijp hun kwaadheid wel ergens, maar dat hoort bij het voetbal", vertelde hij na afloop.

"Ik had het ook niet echt door, het viel niet echt op, maar je hoort altijd wel iets in het stadion. Je weet ook op voorhand dat het misschien wel kan gebeuren."

Uiteindelijk scoorde hij zelfs tegen zijn ex-club, de wedstrijd eindigde op een 3-2 overwinning voor Racing Genk. "Dat was het beste antwoord erop, een goal maken. Maar ik heb zeker geen haat naar Sint-Truiden toe, ik heb er goede jaren gehad. 

Hij kon samen met Smets toeleven naar de wedstrijd tegen zijn ex-club. Volgens Steuckers werd er af en toe wel over gesproken, maar blijft het sportieve aspect het belangrijkste. "Daar komt wel eens iets over naar boven, maar we focussen ons vooral op de wedstrijd. We zijn twee nuchtere jongens, we hebben die stap gezet en dat is wat gevoelig geweest."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties