Vincent Kompany lacht om technisch probleem vlak voor clash met Barcelona

Robbie Maes
| 0 reacties
Vincent Kompany lacht om technisch probleem vlak voor clash met Barcelona
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In de aanloop naar de belangrijke Champions League-wedstrijd tussen Bayern München en FC Barcelona sprak Vincent Kompany de media toe. Toch gebeurde er iets vreemds tijdens zijn persconferentie.

Het was een typisch moment voor Kompany toen de elektriciteit uitviel net na de toespraak van Joshua Kimmich. “Ik hoop dat alles nog eens uitvalt, dan kan ik deze persconferentie meteen verlaten", lachte Kompany.

Wanneer gevraagd werd naar de indrukwekkende scoringsstatistieken van Bayern München, bleef Kompany bescheiden en legde hij de nadruk op het spel en de kwaliteiten van de spelers. Hij gaf aan dat het voor fans niet alleen draait om tactiek, maar vooral om het bewonderen van het talent op het veld.

De Catalaanse media waren niet blij met de montage van eerdere overwinningen van Bayern München op Barcelona. De pijnlijke 2-8 nederlaag was dan ook het meest pijnlijke beeld.

Kompany reageerde volgens Het Laatste Nieuws hierop door te stellen dat hij geen controle heeft over deze beelden. Kompany toonde begrip voor de hype rond de wedstrijd en de belangstelling van de media, en erkende het belang van de confrontatie. 

De wedstrijd in Barcelona zal morgen doorgaan om 21 uur. De troepen van Kompany hebben iets recht te zetten na de pijnlijke nederlaag in Aston Villa.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties