๐ŸŽฅ Wat een wedstrijd! Thibaut Courtois andermaal beslissend voor Real Madrid

Robbie Maes

Thibaut Courtois heeft opnieuw van zich laten spreken in de Champions League. De Belgische doelman was weer van cruciale waarde voor Real Madrid.

Borussia Dortmund stond dinsdagavond tegenover Real Madrid in de Champions League. Thibaut Courtois, die onlangs terugkeerde na een blessure, stond in doel. En de Belgische speler heeft zijn team gered.

Ondanks een 0-2 achterstand bij de rust, wonnen de Koninklijke uiteindelijk met 5-2 in het Santiago Bernabeu. Een resultaat waar Thibaut Courtois ook trots op kan zijn, want hij heeft zijn team goed geholpen.

De Belgische speler maakte een schitterende redding op een harde poging van Julian Brandt in de eerste helft om een 0-3 te voorkomen. Een score die de moraal van de Spaanse club nog meer zou hebben aangetast, wat hen misschien niet was gelukt om terug te komen.

Aan Duitse zijde was Julien Duranville niet in de selectie opgenomen. Het jonge talent, dat onlangs individueel begon te trainen, zou naar verwachting half november terugkeren.

Real Madrid wist in de tweede helft een indrukwekkende comeback te maken tegen Borussia Dortmund. Na goals van Rüdiger en Vinicius en een cruciale redding van Courtois, nam het team de controle over de wedstrijd. Uiteindelijk zorgde Vazquez voor de 3-2 en maakte Vinicius de avond compleet met twee extra doelpunten.