Meer details lekken uit over zeer gewelddadige overval op Mehdi Bayat in Charleroi

Meer details lekken uit over zeer gewelddadige overval op Mehdi Bayat in Charleroi
Foto: © photonews
Word fan van Charleroi! 605

Dinsdagmiddag rond 14.30 uur werd Mehdi Bayat aangevallen. Dat gebeurde aan Hotel Van Der Valk in Gosselies.

Het was op de parking van het hotel dat de directeur van Sporting Charleroi aangevallen werd. Het parket van Charleroi bevestigt dat er vier aanvallers waren. “Toen het slachtoffer terugkeerde naar zijn voertuig, zou een van hen hem bedreigd hebben met behulp van een pistool”, klinkt het.

“Het slachtoffer probeerde te vluchten, maar een van de daders zou hem bij de nek gegrepen hebben en hem op de grond doen vallen hebben. Meneer Bayat werd vervolgens zwaar mishandeld.”

De verdachten hebben volgens het parket het horloge en de mobiele telefoon van Bayat gestolen. Ze staken ook een band van zijn auto plat vooraleer de daders vluchtten.

Volgens Sudinfo ging het om een duur luxehorloge, mogelijk een Patek Philippe. Bayat zou volgens de krant met het pistool tegen het hoofd geslagen zijn. De daders zouden ook bivakmutsen gedragen hebben en de overval in ware commandostijl uitgevoerd hebben.

Bayat hield aan de overval een gebroken voet en verschillende kneuzingen over. Hij moest naar het ziekenhuis voor eerste hulp en kreeg er de nodige hechtingen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties