Vincent Kompany zwaar onderuit in de Champions League

Manuel Gonzalez
| 3 reacties

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Heel wat wedstrijden vanavond in de Champions League. Al keek iedereen uit naar Vincent Kompany, met Bayern München op bezoek bij FC Barcelona.

In de vooravond speelden Atalanta Bergamo en Celtic 0-0 gelijk. Stade Brest hield Bayer Leverkusen in bedwang (1-1).

Alle ogen waren echter gericht op het duel tussen FC Barcelona en Bayern München. Al in de eerste minuut zorgde Raphinha voor de voorsprong, maar kort na het kwartier bracht Kane de bordjes in evenwicht.

Nog voor de rust werd het 3-1 voor Barcelona, met doelpunten van Lewandowski en opnieuw Raphinha. Toen hij er kort na de rust 4-1 van maakte was de match gespeeld.

In de andere wedstrijden haalde Man City het van Sparta Praag (5-0). Benfica ging in eigen huis onderuit tegen Feyenoord (1-3).

Leipzig verloor dan weer van Liverpool (0-1), waardoor de Engelsen samen met Aston Villa, de volgende tegenstander van Club Brugge, het maximum van 9 op 9 behouden.

Atletico kwam op voorsprong, maar verloor van Lille OSC (1-3), Inter haalde het met 0-1 van Young Boys.