Westerlo mist vaste basisspeler voor wedstrijd tegen STVV dit weekend

Westerlo mist vaste basisspeler voor wedstrijd tegen STVV dit weekend
Foto: © photonews
Word fan van Westerlo! 409

Dit weekend neemt KVC Westerlo het op tegen STVV. De Kemhpanen zullen het zonder een vaste basisspeler moeten doen. Tuur Rommens pakte tegen Club Brugge namelijk zijn vijfde gele kaart van het seizoen en is dus geschorst.

KVC Westerlo begon geweldig aan het seizoen, maar heeft het de laatste weken wat moeilijker. Tegen Beerschot werd er verrassend gelijkgespeeld voor de interlandbreak. Afgelopen weekend ging de club in eigen huis onderuit tegen Club Brugge.

Toen deed verdedigend geklungel hen de das om, terwijl Club Brugge het toch bijzonder moeilijk had. De Kemphanen krijgen zaterdag een nieuwe kans tegen STVV.

De komende twee competitiewedstrijden, tegen STVV en Dender zijn goede kansen voor de Kemphanen om weer te klimmen in het klassement. Voor de partij tegen Sint-Truiden kunnen ze wel niet rekenen op een vaste basisspeler.

Zo zal Tuur Rommens er sowieso niet bij zijn. Hij pakte tegen Club Brugge zijn vijfde gele kaart van het seizoen waardoor hij geschorst is. Echt puzzelen zal coach Timmy Simons nog niet moeten doen.

Door de blessure van Bryan Reynolds wordt het wel iets moeilijker. Zo lijkt het erop dat Edisson Jordanov voor het eerst dit seizoen aan de aftrap kan verschijnen. Op de andere flank zal Jordan Bos naar alle waarschijnlijkheid weer mogen beginnen aan de wedstrijd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties