Jonas De Roeck heeft goed, maar ook slecht nieuws over de ziekenboeg van Antwerp

Jonas De Roeck heeft goed, maar ook slecht nieuws over de ziekenboeg van Antwerp
Foto: © photonews
Word fan van Antwerp! 2831

Antwerp ontvangt zondag Standard en wil opnieuw winnen. Hij kwam ook met een update over de ziekenboeg van Antwerp.

Antwerp boekte voor de interlandbreak een knappe 12 op 12, maar op de vorige speeldag bleef het op bezoek bij OH Leuven steken op een 1-1 gelijkspel. Thuis tegen Standard wil het opnieuw aanknopen met een zege. 

De ziekenboeg bij Antwerp zit wel al enkele weken redelijk vol. Met Jairo Riedewald, Michel-Ange Balikwisha, Denis Odoi en Jelle Bataille kan trainer Jonas De Roeck al een tijdje niet op enkele spelers rekenen.

De Roeck over ziekenboeg van Antwerp

Op zijn persconferentie gaf De Roeck een update over de ziekenboeg van Antwerp. "Dennis Praet en Christopher Scott hebben opnieuw meegetraind met de groep en kunnen opnieuw deel uitmaken van de selectie", zegt hij bij Gazet van Antwerpen. 

"Voor hen ziet het er positief uit. Balikwisha en Riedewald werken aan hun terugweg", stelde De Roeck nog. Wellicht kan hij zondag dus opnieuw op enkele van hen rekenen voor de wedstrijd tegen Standard. 

Met ook nog Club Brugge-Anderlecht en KAA Gent-Racing Genk op het programma wordt het een belangrijke speeldag. Als Antwerp wel wint en Genk dat niet doen, kan het tot op twee punten van de leider komen. 

 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties