Wordt Marc Wilmots straks opnieuw bondscoach? Hij reageert op de geruchten

Wordt Marc Wilmots straks opnieuw bondscoach? Hij reageert op de geruchten
Foto: © photonews
Word fan van Tunesiƫ! 6

Marc Wilmots wordt genoemd in verband met het Tunesische nationale team. Maar hij ontkent elk contact.

Vorige maand werd Marc Wilmots aan de deur gezet bij het Duitse Schalke 04 als sportief directeur. Ook trainer Karel Geraerts werd toen ontslagen na tegenvallende resultaten van Schalke 04 in de Duitse tweede klasse. 

Het was de voorbije tijd stil rond de toekomst Wilmots, maar Le Soir meldde dat Wilmots mogelijk de nieuwe bondscoach van Tunesië zou worden en dat er al gesprekken  waren geweest. Tunesië zette onlangs Faouzi Benzarti aan de deur. 

Het Noord-Afrikaanse land staat nochtans bovenaan zijn kwalificatiegroep voor de komende Afrika Cup, maar in de voorbije interlandperiode kwam Tunesië niet verder dan een gelijkspel en een nederlaag tegen de Comoren. 

Wilmots reageert op geruchten over Tunesië

Maar de kans dat Wilmots aan de slag gaat bij Tunesië lijkt eerder klein. Hij reageerde zelf bij La Dernière Heure.  "Ik was verrast om het nieuws te lezen, omdat er geen contact is geweest," verklaarde hij.

Wilmots wordt dus wellicht niet voor de vierde keer bondscoach. Naast de Rode Duivels was hij al hoofdtrainer van Iran en Ivoorkust. Zo'n drie jaar geleden was Wilmots voor het laatst coach bij het Marokkaanse Raja Casablanca.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties