Belangrijke terugkeer bij Club Brugge voor de wedstrijd tegen Anderlecht, maar nog steeds geen Hugo Siquet

Robbie Maes
| 1 reacties
Belangrijke terugkeer bij Club Brugge voor de wedstrijd tegen Anderlecht, maar nog steeds geen Hugo Siquet
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Club Brugge heeft zijn selectie voor de topper van morgen tegen Anderlecht onthuld. Gustaf Nilsson staat er ook in.

De afgelopen weken werd Gustaf Nilsson tegengehouden door een blessure aan de achillespees. Hierdoor miste hij de laatste twee competitiewedstrijden en ook de Champions League-wedstrijd tegen AC Milan.

"Reizen vergt veel tijd en energie, wat zijn herstel niet bevordert. Hier in Brugge hebben we alle benodigde faciliteiten om zijn revalidatiewerk voort te zetten", legde Nicky Hayen uit, in de hoop hem terug te krijgen voor de clash tegen Anderlecht.

Dit zal inderdaad het geval zijn: de Zweed maakt deel uit van de selectie voor de topper van morgen. Het is nog niet duidelijk of hij al klaar is om als basisspeler te starten. Na zijn afwezigheid tegen Westerlo is ook Andreas Skov Olsen terug .

De terugkeer van Nilsson zou Hayen een extra wapen geven in de strijd tegen Anderlecht. Club Brugge heeft in de recente thuiswedstrijden slechts één op de zes punten gepakt tegen AA Gent en Union. Een nieuwe misstap tegen Anderlecht zou ongetwijfeld voor zenuwachtigheid zorgen op Olympia.

In de verdediging bevestigt Jorne Spileers zijn terugkeer in de A-kern. Het tegenovergestelde geldt voor Hugo Siquet, die niet is opgenomen en sinds 1 september niet meer met het eerste team heeft gespeeld. Hij zou weer het Club NXT-team in 1B kunnen vergezellen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Volg Club Brugge - Anderlecht live op Voetbalkrant.com vanaf 13:30.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties