Reactie OHL-spits kroont zich tot held van de avond en legt een pijnpunt van Charleroi bloot

OHL-spits kroont zich tot held van de avond en legt een pijnpunt van Charleroi bloot
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zaterdag stond een belangrijke wedstrijd onderaan het klassement op het programma. Charleroi nam het thuis op tegen OHL.

OHL won op zaterdagnamiddag de belangrijke wedstrijd tegen Charleroi. De mannen van Oscar Garcia toonden zich efficiënter dan de 'Carolo's'. OHL creëerde weinig kansen maar won toch met 0-2.

Dankzij de drie extra punten staat OHL niet meer in de degradatiezone. De Leuvense club staat met 15 punten op een voorlopige elfde plaats. Eén punt boven Charleroi en KV Kortrijk.

Die drie punten heeft OHL onder meer te danken aan spits Chukwubuikem Ikwuemesi. Een nachtmerrie voor elke commentator maar sinds zaterdag ook voor de verdediging van Charleroi.

Ikwuemesi kon beide doelpunten scoren in de 0-2 winst van OHL op het veld van Charleroi. Twee keer was de Nigeriaanse spits veel te snel voor de trage verdedigers van Charleroi.

Een pijnpunt in de defensie van Charleroi dus. Anderzijds moet ook gezegd worden dat de snelheid van Ikwuemesi ook wel opmerkelijk is. Op deze manier kan de spits van OHL nog veel tegenstanders pijn doen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties