Zeer slecht nieuws voor City en Duivels: meer nieuws over de blessure van Jeremy Doku

Zeer slecht nieuws voor City en Duivels: meer nieuws over de blessure van Jeremy Doku

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Er is net slecht nieuws binnengekomen over Jérémy Doku. De winger van Manchester City zou de komende twee wedstrijden van België kunnen missen.

Vorige woensdag stond Jérémy Doku niet op de lijst van Manchester City dat tegen Sparta Praag speelde. Een afwezigheid die de supporters al vreesden op de dag ervoor vanwege zijn afwezigheid op de training.

Desondanks wonnen de Citizens met 5-0 van de Tsjechische club. Kevin De Bruyne, nog steeds herstellende, was ook afwezig.

De duur van de afwezigheid van Jérémy Doku

Er zijn eindelijk informatie vrijgegeven over de blessure van Doku. De Rode Duivel zou geblesseerd zijn geraakt tijdens de overwinning van zijn team tegen de Wolves met 1-2. Hij zou afwezig zijn tot het einde van de volgende internationale pauze.

Een harde klap voor Domenico Tedesco en zijn team! De Belgische speler zou dus het volgende samenzijn van België kunnen missen.

De Belgen zullen Italië en Israël op 14 en 17 november aanstaande tegenkomen. Hoewel deze wedstrijden weinig belang lijken te hebben, aangezien België bijna al veroordeeld is tot een derde plaats in hun groep.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties