🎥 Wauw! De Ketelaere helpt Atalanta aan monsterzege met fantastische actie

Robbie Maes

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Atalanta beleefde een droomwedstrijd door Hellas Verona te kloppen met 6-1. Charles De Ketelaere stal de show in de eerste helft, waarin hij zowel scoorde als een assists gaf.

Na tien minuten stond de ploeg van De Ketelaere al met 2-0 voor dankzij doelpunten van Marten de Roon en Mateo Retegui. Het was duidelijk dat Atalanta vastberaden was om de wedstrijd vroeg te beslissen.

Na de openingsdoelpunten van zijn ploeggenoten vond Charles De Ketelaere zijn moment om uit te blinken. Met een prachtige krul verdween de bal haast achteloos in de verste winkelhaak.

De Ketelaere beperkte zich niet alleen tot scoren, hij was ook beslissend als aangever. Even voorbij het halfuur leverde hij een perfecte assist af voor Ademola Lookman, die de score op 5-0 bracht.

Naast De Ketelaere en Lookman was ook Mateo Retegui een belangrijke pion in de aanval van Atalanta. Met zijn negende en tiende doelpunt van het seizoen zorgde hij voor een 6-1 overwinning.

Door de overwinning klimt Atalanta naar de vierde plaats. Deze woensdag ontvangen ze Monza.