Deze goal zal goed doen! Rode Duivel vindt eindelijk opnieuw de weg naar doel

Deze goal zal goed doen! Rode Duivel vindt eindelijk opnieuw de weg naar doel
Foto: © photonews
Word fan van België! 2546

PSV heeft met 6-0 gewonnen van Zwolle. Johan Bakayoko scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.

Johan Bakayoko kende een moeilijke seizoensstart. Hij scoorde in de eerste twee wedstrijden, maar heeft sindsdien geen doelpunten meer gemaakt. Sinds 18 augustus kon Bakayoko de weg naar doel niet meer vinden.

Johan Bakayoko wil zijn prestaties van vorig seizoen terugvinden

Een jaar geleden moest hij wachten tot begin oktober om voor het eerst te scoren voordat hij opveerde en eindigde met 12 doelpunten en 9 assists. Gisteren begon Bakayoko op de bank.

In de selectie van de Rode Duivels heeft Domenico Tedesco hem in de afgelopen twee wedstrijden geen minuut laten spelen. Bakayoko moet zich opnieuw bewijzen bij PSV. 

In dezelfde positie als Charles de Ketelaere, koos Johan Bakayoko niet voor een krullend schot in de bovenhoek maar voor een laag schot dat de keeper bij de eerste paal verraste.

Ook Noa Lang had een goede avond. De Nederlander maakte zijn tweede goal van het seizoen in de Eredivisie. Met deze duidelijke overwinning heeft PSV al een voorsprong van acht punten op FC Utrecht, de dichtstbijzijnde achtervolger (die wel twee wedstrijden minder heeft gespeeld).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nations League A

Nieuwste reacties