Hoefkens maakt furore in Nederland en wint opnieuw met NAC

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Carl hoefkens won zaterdagavond met Breda tegen RKC. Zo won de Belgische coach voor de derde keer op rij.

Het loopt goed voor Carl Hoefkens in Nederland. De coach van NAC Breda won afgelopen zaterdagavond voor de derde keer op rij. NAC pakt zo een belangrijke negen op negen in de Eredivisie.

Met de extra drie punten staat NAC voorlopig zevende in de stand. De Nederlandse club heeft 15 punten. Dat is de helft van leider PSV die met 30 punten opnieuw op weg lijken naar de titel.

Clint Leemans kroonde zich tegen RKC Waalwijk tot man van de wedstrijd. De 29-jarige Nederlander scoorde de eerste twee doelpunten en bracht zo NAC in de eerste helft op een dubbele voorsprong.

RKC kon nog een doelpunt maken maar Sauer en Greiml konden ook de weg naar doel vinden en zo de 4-1 eindstand op het bord zetten. RKC blijft zo troosteloos laatste met één punt uit tien wedstrijden.

Carl Hoefkens moet het volgende wedstrijd wel zonder oude bekende Jan Van den Bergh doen. De ex-speler van Beerschot keek tegen RKC tegen zijn vijfde gele kaart aan en is geschort voor de wedstrijd tegen Heracles.