Ambities zijn uitgesproken bij deze CPL-club: "We gaan er alles aan doen om te promoveren"

Ambities zijn uitgesproken bij deze CPL-club: "We gaan er alles aan doen om te promoveren"
Foto: Photonews
Word fan van Lommel SK! 205

Jason van Duiven kon vrijdagavond zijn eerste doelpunten van het seizoen maken. De Nederlandse spits scoorde er gelijk twee en was daar enorm tevreden mee.

Het was al een moeilijk seizoen voor Jason van Duiven. De spits kwam afgelopen zomer over van PSV, maar kon sinds zijn komst nog niet scoren, tot vrijdag.

Toen Lommel SK met 0-4 van Jong Genk won, deed van Duiven de netten twee keer trillen. "Eindelijk dat doelpunt. Zo gaat er wat druk van je schouders af. Als spits wil je natuurlijk altijd scoren, het is zo fijn om er nu twee te scoren", vertelde hij achteraf.

Het begon wel wat te wegen geeft hij toe. "Natuurlijk. Je bent spits, je staat in voor de goals. De fans, staf en spelers gaven altijd het vertrouwen dat die goal wel zou vallen."

Aan het begin van het seizoen miste hij al eens een strafschop tegen RWDM. Tegen Jong Genk ging het leer er wel heerlijk in. "Die was slecht getrapt, tegen Jong Genk moest ik het wel rechtzetten." 

Lommel greep afgelopen seizoen nét naast de promotie. De barragewedstrijden tegen KV Kortrijk werden toen verloren. Dit seizoen een nieuwe kans, weet ook de spits. "We willen graag promoveren, daar gaan we alles aan doen. Zelf wil ik gewoon veel minuten maken, mijn goals pakken en natuurlijk promoveren." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties