Erik Van Looy had één grote voorwaarde voor Simon Mignolet in de Slimste Mens ter Wereld

Erik Van Looy had één grote voorwaarde voor Simon Mignolet in de Slimste Mens ter Wereld

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Vanavond maakt Simon Mignolet zijn opwachting in de Slimste Mens ter Wereld. Het is uitkijken hoe de doelman van Club Brugge het er van af brengt.

Elk jaar probeert Erik Van Looy een topvoetballer uit de Jupiler Pro League te strikken om deel te nemen aan de Slimste Mens ter Wereld. Vorig jaar was het de beurt aan Toby Alderweireld.

Eerder deed, ook al van Club Brugge, Hans Vanaken mee, maar nu is het de beurt aan Simon Mignolet. De doelman speelt vanavond zijn eerste aflevering.

Erik Van Looy ziet alvast mogelijkheden om heerlijke televisie te maken. “De kinesist van Simon zei me dat hij een grappige, intelligente gast is”, vertelt hij aan Het Nieuwsblad.

“In interviews na de match is hij serieus, zoals de meesten, dus misschien leren we hem nu anders kennen. Ik hoop dat Simon het goed doet. Voor mijn part mag hij zestien afleveringen meedoen.”

Van Looy had wel nog één voorwaarde voor Mignolet, al had die dan volledig met voetbal te maken. “Zolang hij maar niet te goed keept wanneer Club weer tegen Antwerp speelt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties