Nog niet alles loopt zoals gehoopt: Marc Degryse ziet één groot werkpunt bij Club Brugge

Nog niet alles loopt zoals gehoopt: Marc Degryse ziet één groot werkpunt bij Club Brugge
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge won zondagnamiddag met 2-1 van Anderlecht. Een logische nederlaag tegen een te zwak paars-wit.

Club Brugge speelde een goede wedstrijd tegen Anderlecht, nadat het eerder in de week onderuit ging tegen AC Milan. Blauw-zwart beloonde zichzelf, maar had nog meer dan twee keer kunnen scoren.

Marc Degryse merkt dan ook nog een serieus werkpunt op bij Club Brugge, al is dat volgens hem ook wel het enige dat op dit moment beter moet bij blauw-zwart. "Zij creëren kansen. Alleen blijft efficiëntie een groot werkpunt", vertelde hij bij Het Laatste Nieuws.

"Als je twee keer scoort uit twintig doelpogingen, dan is dat te weinig. Ook tegen AC Milan en AA Gent was dat een probleem. Maar verder zit het daar goed, vind ik."

Club speelt ook met heel wat jonge spelers die het goed doen. "De jonge gasten - Vermant, Seys, De Cuyper, Talbi en zelfs Ordoñez - hebben honger en zijn gretig. Zij willen zich bewijzen. Daar kunnen die ‘jonge’ gasten van Anderlecht iets van leren."

De club uit West-Vlaanderen staat op dit moment derde in de Jupiler Pro League met 21 punten. Leider Genk telt nog wel 7 punten meer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties