Philippe Albert blijft nog opvallend positief over Standard na zware nederlaag tegen Antwerp

Philippe Albert blijft nog opvallend positief over Standard na zware nederlaag tegen Antwerp
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard leed afgelopen zondag een zware 3-0 nederlaag tegen Antwerp in het Bosuilstadion. Philippe Albert analyseerde de wedstrijd en blijft positief over de Rouches.

Philippe Albert keek terug op de nederlaag van Standard tegen Antwerp (3-0) bij Le Soir. Deze nederlaag baart de voormalige speler van onder meer Anderlecht en Charleroi geen zorgen.

"De cijfers en het oordeel van Ivan Leko zijn streng, maar Standard baart me geen zorgen", zegt Albert. "Er werd voorspeld dat de Luikse club een nachtmerrieseizoen zou hebben."

"Nu staat de club echter in het midden van het klassement, en als ze blijven winnen in beslissende wedstrijden, zoals tijdens de Waalse derby van afgelopen weekend, zal het eindresultaat overeenkomen met het potentieel van de groep", benadrukt Albert.

Volgens hem steunt Standard op een solide basis: "Een efficiënte organisatie, dynamische aanvallers en positieve statistieken in balbezit en verwachte doelpunten."

Antwerp leek een te lastige ploeg om te verslaan voor de Rouches, en dus wasde nederlaag ook niet zo onlogisch. "Het was niet tegen Antwerp dat de Luikenaars hun punten moesten pakken. Volgende zaterdag tegen Sint-Truiden daarentegen..." besluit Albert.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties