Thomas Meunier zegt wie hij de Gouden Bal zou geven: "Ik zou mijn huis geven opdat hij het zou winnen"

Thomas Meunier zegt wie hij de Gouden Bal zou geven: "Ik zou mijn huis geven opdat hij het zou winnen"
Foto: © photonews
Word fan van Real Madrid! 1565

Op maandag zal de Ballon d'Or opnieuw worden uitgereikt door France Football. De pronostiekspelletjes zijn in volle gang.

Maandagavond wordt onthuld wie de Gouden Bal wint. Tijdens een interview met Téléfoot heeft Thomas Meunier zijn voorkeur, vrij duidelijk, gegeven.

De Rode Duivel wil Jude Bellingham zien zegevieren: "Hij is sensationeel: ik zou mijn huis geven zodat hij de Gouden Bal wint", vertelt hij aan TF1.

Thomas Meunier kwam bij Borussia Dortmund samen met Bellingham aan, die voor 30 miljoen euro werd weggehaald bij Birmingham toen hij slechts 17 jaar oud was. De twee mannen hebben drie seizoenen samen gespeeld en kunnen het goed met elkaar vinden.

Los van de goede verstandhouding, komt de Engelse international net uit een uitzonderlijk eerste seizoen in Madrid: zijn 23 doelpunten en 13 assists hebben het team aanzienlijk geholpen om zowel de Liga als de Champions League te winnen.

Jude Bellingham behoort tot de favorieten voor de Gouden Bal, maar zal stevige concurrentie hebben: spelers zoals Vinicius en Rodri maken ook kans, zonder Erling Haaland te vergeten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties