De Boeck: "Rood voor Nong en Kelhar"

Steurbaut Kersten
| 53 reacties
De Boeck: "Rood voor Nong en Kelhar"
Foto: © SC

Glen De Boeck pakt vier op zes tegen Standard en KV Mechelen en staat terug onder de mensen. De groen-zwarte trainer was tevreden met de zege, maar toonde zich niet blij met de efficiëntie. Ook Kelhar kreeg een veeg uit de pan.

“In de beginfase was Mechelen beter, maar na de strafschopfase zag je een ander Cercle”, stelt De Boeck. “Je zag een ploeg die wel begon te voetballen en die wel kansen creëerde.”

“Moeilijker naast te trappen”

“We hadden de beste en mooiste mogelijkheden. Bij de rust moet het al meer dan 1-0 staan. Ook in de tweede helft krijgen we nog kansen om te scoren. De kans van Gombami is moeilijker om naast te trappen dan erin.”

Dejan Kelhar ontsnapte in de eerste helft aan rood na een slag in het gezicht van Aloys Nong. "De actie is van Nong, de reactie van Kelhar. Daarmee wil ik de fout van mijn verdediger zeker niet goed praten. Maar als je rood trekt, moet je beide spelers van het veld sturen.”

“Het was niet verstandig. Je staat 1-0 voor. Hij had ons door deze actie in gevaar kunnen brengen. We zullen er intern een hartig woordje over praten.”

Heel close

Cercle springt na de zege naar de negende plaats worden. “Het zal allemaal heel close worden. Er zijn weinig ploegen die dit seizoen vijf keer achter elkaar zullen winnen. Win je drie keer, dan sta je in de top zes. Verlies je drie keer, dan sta je onderaan.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties