Spelers KV geven zwarte piet aan Luc Wouters

Steurbaut Kersten
| 34 reacties
Spelers KV geven zwarte piet aan Luc Wouters
Foto: © SC

De spelers van KV Mechelen schoven na de wedstrijd de zwarte piet richting scheidsrechter Luc Wouters. Die floot in de eerste helft een strafschop na een ingebeelde fout van Antonio Ghomsi op Dominic Foley.

“Cercle Brugge wint dankzij een cadeauke van de scheidsrechter”, verwoordt verdediger Kenny Van Hoevelen de frustratie. “Het was een belachelijk strafschop, echt belachelijk. En Kelhar slaagt duidelijk in het gezicht van Nong, maar krijgt slechts geel. Als die fout aan de andere kant gebeurt, krijgen wij waarschijnlijk wel rood.”

KV Mechelen moet echter ook de hand in eigen boezem steken. De Antwerpenaren kregen ook een strafschop met een grote strik rond. Mununga wilde de elfmeter opeisen, maar ging door het lint omdat Julien Gorius zich achter de bal zette.

“Wat daar gebeurt kan niet. Normaal trapt Jul altijd, maar ik weet niet of hij daardoor gemist heeft. We creëerden ook te weinig kansen. Er zat meer in vandaag. Het was een ideaal moment om een kloof slagen met de rest, maar dit stadion ligt ons duidelijk niet. We hebben hier nog nooit kunnen winnen.”

Ghomsi: “Er was geen contact”

Ook Ghomsi haalde zwaar uit naar Wouters. “Het was geen strafschop. Wat bezielde die man om te fluiten? Er was zelfs geen contact. Onbegrijpelijk. Ik krijg nog geel onder de neus geduwd en moet me heel de wedstrijd inhouden. Cercle krijgt dankzij het doelpunt vertrouwen, want ze waren niet goed bezig.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties