Witsel wil Wasilewski snel bezoekje brengen

Mathias Dumarey
| 57 reacties
Witsel wil Wasilewski snel bezoekje brengen
Foto: © SC

Axel Witsel (foto) wil graag snel een bezoek brengen aan Anderlecht-speler Marcin Wasilewski. De Gouden Schoen trapte begin deze maand het been van de Poolse international doormidden.

Axel Witsel zegt in het clubblad Standard Magazine dat hij Marcin Wasilewski graag snel wil ontmoeten. "Ik wil hem vertellen dat ik hem zeker niet opzettelijk heb geblesseerd. Ik hoop dat Anderlecht dan ook positief zal antwoorden op mijn vraag om Wasilewski te mogen zien. Ik hoop maar één ding en dat is dat hij snel weer op een voetbalveld zal staan", aldus Witsel die nu al de helft van zijn schorsing van acht speeldagen heeft uitgezeten.

Witsel probeert alvast zijn ritme hoog te houden door een wedstrijd op twee met de beloften aan te treden. Dat gebeurt enkel in thuiswedstrijden omdat het risico in uitwedstrijden te groot is. Schitteren op het grote toneel kan nu enkel in de Champions League. Voor het overige werkt hij een extra programma af. "Ik heb nu ook de tijd om aan mijn snelheid en aan mijn agressiviteit in de duels te werken", zegt Witsel daar nog over.



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties