staStandard
gnkKRC Genk
Datum: 11/09/2016 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 6
Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)
Rivalen Standard en Genk tegenover elkaar, de spots op Jankovic gericht
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties

Volg Standard - KRC Genk live bij Voetbalkrant

Rivalen Standard en Genk tegenover elkaar, de spots op Jankovic gericht
Foto: © SC

Standard en Racing Genk sluiten speeldag 6 af met een aantrekkelijke topper. De spots zullen gericht zijn op nieuwbakken Standard-coach Jankovic.

Ferrera werd de laan uitgestuurd, Jankovic moet nu snel voor resultaten zorgen. De Rouches tellen immers 6 op 15 en dat is te weinig. Dan doet Genk het beter met een mooie 10 op 15.

De vraag is of Jankovic de winst bij zijn debuut in Luik zal kunnen houden. Tijdens de wekelijkse persbabbel liet de Serviër niet in zijn kaarten kijken en dus wordt het uitkijken naar de elf namen uit de brede kern van 33 spelers die mogen starten.

"Het is lastig om deze wedstrijd voor te bereiden", liet Peter Maes optekenen. Geen sinecure, inderdaad en daarom willen de Limburgers uitgaan van de eigen sterkte op Sclessin. Genk won zijn vorige uitmatch in Lokeren. "Ik hoop een vervolg te zien op die wedstrijd", aldus de coach.

Bij Standard zit Scholz op de strafbank, Kosanovic is geblesseerd. Jankovic moet dus gaan puzzelen in zijn defensie. Peter Maes heeft op zijn beurt positieve selectieproblemen, hij kan immers beroep doen op zijn volledige kern.

Speel gratis en win!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Met 60 euro inzet win je:

  • 133,20 euro als Standard wint
  • 192 euro als KRC Genk wint

Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws