antAntwerp
cluClub Brugge
Datum: 05/02/2023 13:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 24
Loopt Antwerp negen punten uit op aartsrivaal Club Brugge of pakt de landskampioen voor de eerste keer sinds oktober 6/6?
Steve Floren
| 310 reacties
Loopt Antwerp negen punten uit op aartsrivaal Club Brugge of pakt de landskampioen voor de eerste keer sinds oktober 6/6?
Foto: © photonews

Super Sunday in de Jupiler Pro League met o.a. KAA Gent - KRC Genk en Antwerp - Club Brugge. De landskampioen gaat op zoek naar een tweede overwinning onder Scott Parker, de Antwerpenaren kunnen hun aartsrivaal op negen punten zetten.

Aderlating voor Club:

Club Brugge mist twee belangrijke basispionnen: Zowel Jutglà als Skov Olsen reizen niet mee naar Antwerpen voor de topwedstrijd wegens een blessure. Recordaankoop Yaremchuk wordt daardoor opnieuw in de basis verwacht. Start Club dan met Lang en Buchanan als flankspelers of begint de Canadees opnieuw op de rechtsachter?

Ziekenboeg bij Antwerp:

Antwerp mist nog steeds enkele spelers waaronder Miyoshi, Engels, Vines en Yusuf. Ook Gerkens zal niet spelen tegen de landskampioen. Valencia is twijfelachtig voor de topper op zondagmiddag.

De knotsgekke heenwedstrijd eindigde in Jan Breydel op 2-2. Club gaf een dubbele voorsprong uit handen na een goeie invalbeurt van de intussen vertrokken Michael Frey. Club heeft goeie herinneringen aan hun laatste trip naar de Bosuil want toen kroonden ze zich na een 1-3 overwinning tot landskampioen. 

Meer nieuws