Datum: 22/09/2024 18:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 8
Stadion: Luminus Arena
LIVE: Kan kapitein Bryan Heynen Genk de overwinning bezorgen in zijn 300e wedstrijd, of klimt FCV Dender weer in de stand?
LIVE: Kan kapitein Bryan Heynen Genk de overwinning bezorgen in zijn 300e wedstrijd, of klimt FCV Dender weer in de stand?
Foto: © photonews

KRC Genk neemt het zondagavond op tegen FCV Dender. De Limburgers beschikken over een volledig fitte kern en zullen hun leidersplaats willen verstevigen. Dender gaat na de nederlaag tegen Standard weer op zoek naar punten.

KRC Genk, momenteel de ploeg in vorm in de Jupiler Pro League, speelt zondagavond tegen FCV Dender op de achtste speeldag. Bij winst kunnen de Limburgers hun leidersplaats verstevigen.

Goed nieuws voor de thuisploeg: Racing Genk kan (op Luca Oyen na) op een volledig fitte spelerskern rekenen. Niemand is geschorst of geblesseerd.

Voor kapitein Bryan Heynen is het een iets specialere wedstrijd. Hij zal voor de 300e keer de kleuren van zijn club verdedigen tegen Dender.

Bij winst blijft Genk sowieso alleen leider in de competitie. Dender staat op zijn beurt op de 7e plaats, maar klimt bij winst (en verlies van Club Brugge) weer naar de tweede plek. Verrips, Yahaya en Lallemand zijn geblesseerd bij de bezoekers.

Meer nieuws