Volg de match tussen KV Mechelen en Cercle Brugge live, samen met vele andere supporters.

KV Mechelen en Cercle Brugge zijn nog op zoek naar defensieve stabiliteit en het is daarom dat beide ploegen in de onderste regionen vertoeven. Touba, Van den Eynden en Raman komen in de ploeg bij KVM. Diakité, Abu, Gonçalves en Kakou zijn de nieuwe namen bij Cercle Brugge.

De thuisploeg heeft de aftrap gegeven Achter de Kazerne.
Raman komt even verkeerd neer, maar hij kan wel weer verder. Hij staat vandaag voor het eerst in de basis bij Mechelen.
7
Niemand kan bij de vrije trap van Gonçalves.
11
Een eerste goede aanval van KV Mechelen. Schoofs brengt voor, Storm ziet aan de tweede paal zijn schot afgeblokt.
14
Een goede kruispass van Touba op Pflücke leidt nieuw Mechels gevaar in. Bij Cercle mogen ze blij zijn dat Diakité kan opruimen.
18
Raman heeft na een contact even verzorging nodig. Hij heeft zijn gestalte natuurlijk niet mee in de stevigere duels.
22
Elke vrije trap op eigen helft voor Cercle wordt door Warleson lang getrapt. De doelman neemt er ook altijd wel zijn tijd voor, zo gaat er veel tijd verloren.
25
Een kruispass van Storm op Pflücke en de Duitser legt af. Raman trapt vervolgens over.
29
Er zit iets meer voetbal in het spel van KVM. We kennen de speelwijze van Cercle natuurlijk, maar langs beide kanten is het nog wachten op kansen. KV moet het met Raman in de ploeg uiteraard ook hebben van diepgang.
33

Goal
Doelpunt van Daam Foulon (Nikola Storm)
De eerste goal bij de eerste kans uit de match. Pflücke levert een puike inswinger af, Foulon kopt aan de tweede paal binnen. De doelpuntenmaker botst wel nog op Warleson en heeft verzorging nodig. De keeper van Cercle trouwens ook.
35
 Gele kaart voor Ahmed Touba

35
 Gele kaart voor Warleson

36
Na enig oponthoud is er weer afgetrapt. KV voetbalt wel met zijn tienen. Wellicht is er een draagberrie nodig om Foulon naar de kleedkamers te dragen.
37
Vervangen Daam Foulon
Ingevallen Jose Marsa

42
Nog enkele minuten tot aan de rust. In theorie, want er zal door al dat oponthoud natuurlijk wel een heel pak minuten bijkomen.
45
Redding Warleson
Na afleggen van Mrabti kan Storm aanleggen in de zestien meter. Warleson moet in hoekschop tikken.
45+5
Nog een vrije trap voor Cercle. Waarschijnlijk één van de laatste gelegenheden voor de Bruggelingen voor rust.

Scheidsrechter
Rust

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.

50
Met een voorsprong op zak zal KV Mechelen nu zeker loeren op de counter. Met iets betere passing zou het Raman ook veel vaker in stelling kunnen brengen.
52
Denkey geraakt eindelijk weg van de Mechelse verdedigers, maar glijdt uit bij het afdrukken en trapt over. Niet veel later moet De Wolf bij de pinken zijn om een afgeweken schot van Olaigbe te pakken.
56
Knal Van der Bruggen
Van der Bruggen haalt uit. Zijn knal gaat via de vingertoppen van De Wolf over.
58
Vervangen Malamine Efekele
Ingevallen Paris Brunner

62
Er zijn ook een paar vervangingen in aantocht bij KV Mechelen. Lauberbach en Hairemans staan klaar aan de zijlijn.

68
Halfweg de tweede helft is het nog spanning troef. Cercle gaat zodadelijk weer wisselen.