Word fan! 1125

Statistieken Bundesliga 2024/2025


Statistieken Bundesliga 2024/2025

Op basis van de prestaties in de Bundesliga 2024-2025 zullen ook allerlei statistieken verzameld worden. Voetbalkrant houdt u op de hoogte van alle statistieken in de Bundesliga.

De statistieken in de Bundesliga 2024-2025 kunnen over allerlei zaken gaan. De statistieken die de meeste aandacht trekken zullen ook nu weer de doelpunten, de assists en de clean sheets zijn. Dan spreken we over de individuele statistieken per speler, die ook bijvoorbeeld het aantal speelminuten kunnen omvatten.

Statistieken van ploegen in de Bundesliga

Daarnaast zijn er nog de statistieken per ploeg. Bijvoorbeeld hoeveel gewonnen matchen, gelijke spelen of verloren matchen een ploeg heeft. Of hoeveel doelpunten een ploeg gemaakt heeft, hoeveel doelpunten een ploeg heeft moeten slikken en wat dan het doelsaldo is. Dat zijn ook de statistieken die voorkomen in het klassement. Deze zaken kunnen doorslaggevend zijn indien ploegen eindigen met een even groot aantal punten. Op basis hiervan ook geconcludeerd worden welke ploeg de beste aanval heeft en welke ploeg de beste verdediging heeft. 

Kom nog meer te weten over de ontwikkelingen van de Bundesliga op onze pagina's over de stand en de kalender van de Duitse competitie. Daarnaast houden we ook de transfers van de ploegen in de Bundesliga bij.

Algemeen

Totaal   Thuis-Uit
Aantal ploegen: 18  
Aantal gespeelde matchen: 18/306  
Aantal doelpunten: 56 31-25

Minste verliespunten

Meeste doelpunten gescoord

Beste verdediging

Beste doelsaldo

Aantal keer...