Speelt KVM morgen voorlaatste 3e klasse wedstrijd?

Truyens Himke
| 0 reacties
Speelt KVM morgen voorlaatste 3e klasse wedstrijd?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een vraag die gans Mechelen en omstreken dezer dagen teistert is “Speelt de KV zijn voorlaatste derde klasse wedstrijd?”. Wie weet, indien Malinwa er in slaagt om Cappellen op zij te zetten zijn ze kampioen.
 
Morgen om drie uur staat er voor KV Mechelen een uiterst belangrijke wedstrijd op het programma. In het Jos van Wellenstadion te Kapellen nemen de Maneblussers het op tegen de tweede in de stand R. Cappellen FC. Indien KV Mechelen deze wedstrijd kan winnen komt er een kloof van vijf punten met nog één wedstrijd te gaan.
 
Dankzij de hulp van aartsrivaal RC Mechelen dat vorig weekend een gelijkspel behaalde tegen Cappellen en Malinwa dat ging winnen op Denderleeuw kwam roodgeel alleen aan de kop in derde A. Voor het eerst in de geschiedenis, van de toch wel rijke geschiedenis, van de club kan de ploeg uit de Dijle stad promoveren naar de tweede klasse. Via degradatie belande de club daar al eerder, maar dit maal zou via een heus feest zijn.
Of KVM zich na dit weekend de kampioen van derde A mag noemen weten we morgen omstreeks 16u45. Onder het toezicht van Benoni Burie en 4000 toeschouwers zal de wedstrijd morgen om 15u00 van start gaan.
 
R. Cappellen FC
Kleuren: Geel – Rood
Stamnummer: 43
Website: http://www.rcfc.be/
E-mail: secretariaat@rcfc.be
Stadion: Jos Van Wellenstadion - Rene de Pauwstraat 69, 2950 Kapellen
Selectie: De Keyser, Devic, Doumbouya, Ferket, Geeraerts, Kortland, Lauwrys, Mattheeusen, Meeusen, Mücher, Schoenmaekers, Severeyns, Stevens, Van Puijm, Van Royen, Van Sas, Verachtert.
 
KV Mechelen
Kleuren: Geel – Rood
Stamnummer: 25
Website: http://www.kvmechelen.be/
E-mail: secretariaat@kvmechelen.be
Stadion: Scarletstadion Achter De Kazerne – Kleine Nieuwedijk 53, 2800 Mechelen
Selectie: Kurt Stoops, Jan Verlinden, Semih Osman Serbest, Ben Van Briel, Johan Verheyen, Bert Dhont, Jeroen Coppens, Simon Valgaerts, Patrick Goots, Steven Ribus (wordt pas definitief vandaag beslist), Yve Thijs, Wesley Vanbelle, Ewen Verheyden, Geoffrey Peytier, Tom Peeters, Tom Verelst, Bart Van Zundert
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties